dimecres, 30 de maig del 2007

Bicifestació divendres 1 de juny

Hola a tothom!!

Aquesta és una crida per a tots aquells ciclistes o amants de la bicicleta que vulguen reivindicar els seus drets com a part important i ecològica del tràfec urbà i no com a un objectiu mòbil que destorba els cotxes i susceptible de ser atropellat. És per això que naix el moviment "Massa Crítica" (www.valenciaenbici.net) i ens manifestem pels principals carrers de València tots els primers divendres de cada mes. La cita doncs, és a les 19:30 a la Plaça de la Mare de Déu (davant de la Seu).

Acudiu a bicifestar-vos, us esperem!!!

dimarts, 29 de maig del 2007

Sondeig nova excursió

Ciao a tutti!!

Com heu pogut vore, les passades eleccions han deixat satisfet a tothom (exceptuant els pobrets d'EU): els uns perquè han guanyat i els altres perquè no han perdut. Així doncs, i en un altre exercici de salut democràtica, us propose que voteu entre dues excursions i dues dates possibles (dissabte o diumenge), això sí, ambdues amb aigua per banyar-se, que ja toca ;-)

  • Montanejos i barranc de la Maimona: caldrà eixir prompte (7:30) perquè hi ha quasi dues hores de camí. Per a la gent inexperta, he de dir que el barranc no té cap dificultat tècnica i sí molta diversió. Dinaríem cap a les 15:00 i després ens faríem un banyet al riu. L'hora de tornada prevista per l'organització són les 20:00. Cal portar banyador i sabates de riu (xancles).
  • Riu Magre: no caldrà matinejar tant perquè Iàtova està a 30 minuts de València. La ruta no implica banyar-se però és circular i paral·lela al riu, de manera que es pot trobar una zona apta per al bany. Si acabem prompte, podríem tornar a casa a l'hora de dinar.

A l'igual que la setmana passada, tancarem la paradeta electoral divendres a migdia i proposarem la ruta/dia més votat. Voteu i feu així més participatives les excursions!!!

Salut i força!!

dissabte, 26 de maig del 2007

Google Maps

Si aneu a Google Maps, en l'opció d'imatges de satèl·lit, podreu observar a la perfecció la segona part de la ruta que hem fet hui. La senda que va de la pista forestal a la Creu del Cardenal no es veu. Pero la que hem agafat després es veu pràcticament tota, sols es perd els primers metres que hem fet de davallada.

Almenys, a mi m'ho pareix.

Santi
EDICIÓ: l'enllaç al google maps inclou mostrarà una versió editada per mi. He posat una línia "paral·lela" a la senda.

divendres, 25 de maig del 2007

Excursió a la Murta, 26 maig

Bé xiquets, acabe de tancar el col·legi electoral i tal i com passa a la vida real, podríem dir que la participació ciutadana ha estat més bé baixa: sols 6 valoracions!! Fent una lectura objectiva dels resultats, s'aprecia una lleugera majoria que es decanta per anar a la Murta, i com que qui calla atorga i després no pot queixar-se, he d'entendre que la resta de la gent hi està d'acord amb la decisió, així que és allà on anirem demà...

Quedem llavors a les 8:30 davant l'edifici de Farmàcia o bé a les 9:00 a la rotonda d'accés a l'hospital de la Ribera, als afores d'Alzira. La ruta és curteta, així que porteu sols un entrepà per esmorzar i que cadascú dine a sa casa (i Déu en la de tots :-).

Res més per ara, ens veiem demà matí. Salut i força!!

PD: Ah!! Apunteu-vos a la llista de correu per estar informats de tot, és gratis!! :-)

dijous, 24 de maig del 2007

Cinema dimecres dia 30 de maig.

de Javier Moscardó:
Hola a tod@s! El próximo miércoles, 30 de mayo, iremos a ver la peli de los piratas del caribe al Kinépolis. La sesión seguramente será la de las 22:30 como siempre. Si la mayoría prefiere el horario de otra sesión, se cambiaría la hora a gusto de todos. Quien venga q me mande COMENTARIO (abajo). No la veais este finde y esperad al miércoles! Saludos!!

Ús de la llista ihuionanem@googlegroups.com

En primer lloc recordar-vos a tots que per a estar personalment i puntualment informats la millor manera és apuntar-se a la llista de google grous a partir de la finestreta que hi ha dat de tot. Així rebreu les alertes en la vostra adreça de correu.

He enviat el següent missatge a la llista. Aquí, en el blog, podeu penjar els comentaris que trobeu oportuns. Gràcies. Així evitem major volum de correu.

---------------
Sé per experiència pròpia que les llistes de correu poden arribar a ser pesades, sobretot si el volum de correu és gran. Hi ha gent que a moltes de les d'activitats no ve (pel motiu que siga), però vol estar puntualment i personalment informats, per si de cas. Un volum excessiu de correus pot fatigar-los i fer que abandonen la llista.

És per això que vos pregaria que utilitzareu la llista sols per als temes indicats, evitant missatges que no venen molt a compte i respostes innecessàries.

Els temes indicats són (principalment) les noves propostes ("alertes") i temes de logística que poden afectar a varies persones. Vos recorde que en el blog (http://ihuionanem.blogspot.com/) també es publiquen les propostes i que allí podeu fer comentaris i respostes sense generar més correus.

Si ho veieu necessari, es pot implantar un "fòrum", que és la eina més adient per a les discussions entre molta gent entorn als diversos temes que van exposant-se.

Gràcies per la vostra atenció

Santi - abuelete cebolleta
PD: i no digueu això de que existeix el botó d'eliminar.

dimarts, 22 de maig del 2007

Sondeig d'opinió pròxima excursió

Ciao a tutti!!

Com bé diu el títol del missatge, m'agradaria recabar la vostra opinió per veure quina ruta podríem fer el proper dissabte, dia de reflexió (descartem doncs diumenge per poder exercir el dret al vot :-). Inicialment havia previst anar al barranc de la Maimona (Montanejos) però veient les previsions de l'oratge, tot apunta a que el temps no acompanyarà per a fer el bany (bona mostra d'això fou l'oratge del passat diumenge amb la piraigua). Així doncs, us propose unes quantes alternatives perquè les valoreu i/o comenteu. A més a més, us convide també a afegir-ne d'altres que ja coneixeu:

Rutes amb aigua:
Riu Magre: http://pateos1000.iespana.es/tabarla_rio_magro.htm
Riu Palància: http://pateos1000.iespana.es/Penyascabia.htm

Rutes de secà:
Benicadell: http://pateos1000.iespana.es/benicadell.htm
Montdúver: http://pateos1000.iespana.es/XERESAMONDUVER.htm
Creu del Cardenal: http://pateos1000.iespana.es/la%20murta.htm

La més votada/millor valorada serà la guanyadora d'aquest concurs ;-)

Fins aviat!!

divendres, 18 de maig del 2007

Piraigües diumenge 20

Hola!
Finalment ( més be en últim moment) hem decidit anar aquest diumenge ( dia 20) a l´embassament de Benaixever a muntar en piraigüa. Com no hi ha corrent a l émbassament resulta fàcil i gens perillós, es a dir , si algú no ha muntat mai que no es preocupe.
El lloguer costa entre 6-10 euros l´hora i cal portar banyador i roba pa canviar-se, ja que malgrat que el bany és opcional sempre t´acabes mullant. Eixirem a les 9.45 des de la porta de Farmàcia i cal portar el bocata d´esmorçar i el de dinar si et vols quedar perquè hi ha gent que tornarà a migdia cap a València. Raül proposa fer una excursioneta de vesprada a una font propera. Animeu-vos!!

dilluns, 14 de maig del 2007

Fotos de Bèrnia

Ja estan a la web http://www.uv.es/barroso/Excursions les fotos corresponents a l'excursió de Bèrnia. Teniu un arxiu comprimit RAR amb totes les fotos dins de la secció d'arxius del Group Google.

També podeu comparar si ha canviat molt el paisatge urbanístic des de 1997. He posat a l'adreça http://www.uv.es/barroso/bernia1997 cinc fotos que vaig fer en una excursió eixe any. Cal dir que les barbaritats urbanístiques ja fa molt de temps que es coneixen per eixa zona. (... allò de "nos vamos a forrar" ho van inventar ací, trobe).

Aquestes fotos són les últimes que publique de les nostres excursions fins a setembre. Si hi ha novetats abans d'eixa data seran des dels Països Baixos. :)

Salutacions
Santi

Teatro dia 23

Hola! Esta entrada es para probar cómo funciona esto del blog!! Creo que todos tenéis la siguiente información...


Hola de nuevo, pequeñ@s saltamontes!!

Ya voy otra vez a la carga con una nueva obra de teatro. Ya sé que soy pesada....pero mira, cada uno es como es.....

Esta obra me la han recomendado, es del grupo de El Micalet (¡ojo! No confundir con El Musical), que está en la calle Maestro Palau (frente a las Torres de Quart). Como ya os he comentado en alguna ocasión, el grupo de El Micalet tiene, por lo general, obras buenas. Muy bien hechas y con magníficos actores, desde mi punto de vista. Aquí van los datos:

Obra: "Un sopar de compromís"
Teatro El Micalet (C/ Maestro Palau)
Día: 23 de Mayo, Miércoles
Hora: 20.30
Precio: 9 euros

Más info: http://www.teatremicalet.com/temp0607/soparindex.html

Último día para avisar: MARTES 15 DE MAYO, HASTA LAS 21 H

Ya me vais diciendo. Hasta pronto!!
Besotes

Eli

dijous, 10 de maig del 2007

Vòlei-platja a la Malva-rosa

Hola a tothom!!

No sé si s'haureu adonat que ja s'acosta l'estiu i un any més, i ja en van 3, amb l'arribada del bon temps els membres del CIPF quedem tots els dijous per anar a jugar a vòlei-platja a la Malva-rosa. Si esteu interessats en vindre però teniu por perquè fa massa temps que no hi jugueu o mai ho heu fet, no us preocupeu: el nostre nivell és molt semblant al vostre :-)

Així doncs, us anime a vindre a jugar i passar-ho bé. La trobada és dijous a les 20:00 davant del Pans & Company que hi ha al passeig marítim de la platja de la Malva-rosa.

Ah se m'oblidava!! De vegades ens quedem a sopar després de jugar per algun baret prop del passeig marítim...

Excursió a Bèrnia, Dissabte dia 12

Hola a Tots.
Per primera vegada en estes pàgines fem una convocatòria. El proper Dissabte 12 de Maig realitzarem una excursió circular per la Serra de Bèrnia, localitzada al sud de La Marina Alta, prop de Benissa, Calp i Senija. El paisatge que es divisarà des de la vessant sud és magnífic.

* Eixida a les 7:45 h des de la Facultat de Farmàcia de Burjassot.
* Cal portar esmorzar i dinar.
* Caldrà anar molt frescs i portar protecció solar

L'excursió és de baixa dificultat i rondarà aproximadament les 4 hores (parades per a menjar a part).
Culminarem el dia en alguna de les platges del voltant (a saber, Moraira, Calp, Altea...)

I fins aquí tot el que me'n recorde de dir
Santi

PD: apunteu-vos a la llista de distribució de correu ja. Mirar el requadre de Google que hi ha dalt.

dimarts, 8 de maig del 2007

Salutació del Sr. Regidor d'Activitats Extraescolars :-D

Hola a tothom!!

En primer lloc voldria saludar a totes aquelles persones que d'una manera habitual i totalment desinteressada estan participant de totes i cadascuna de les activitats "extraescolars" que setmana rere setmana anem proposant des de ja fa uns quants mesos.

També voldria agrair a Santi la realització d'aquest espai que suposa la materialització d'una idea que començà a rondar-nos pel cap a partir de l'augment del nombre de participants i la dificultat de posar-los a tots en contacte. Imagine que a partir d'ara la gent no sols estarà més informada de totes les activitats, sinó que a més a més podrà participar de forma més activa en totes les iniciatives des de l'inici.

Finalment, voldria animar a totes aquelles persones que sols ens han acompanyat en unes poques ocasions o bé que encara no ens coneixen a que participen i s'afegeisquen al grup. És molt fàcil, tan sols cal preguntar: i hui on anem??

diumenge, 6 de maig del 2007

Inauguració de "I Hui On Anem"

Hola a totes i tots

A través d'este blog publicarem la informació sobre les excursions i activitats paral·leles que organitzem. També les novetats que es puguen donar (com la publicació de les fotos).

A més a més, ja sabeu que tenim la llista de correu per a les alertes i discussions via correu-e. ¡Apunteu-se!

Salutacions
Santi