dimecres, 28 de novembre del 2007

Desconvocada (dissabte 1-XII, biciexcursió a El Puig)

Proposta per al dissabte dia 24 de novembre

Hola a tots
Donat el poc exit de la biciexcurisó que es va proposar la setmana passada i que, per altra part, no falten ganes per fer-ne una, aquí llancem una nova proposta, molt més fàcil.

Proposem anar amb bici des de València fins a El Puig i Puçol.
http://www.viasverdes.com/viasv_htm/vv_xurra.htm
http://www.metrovalencia.com/metroval/html/viaja_metroval/ruta01.htm

La ruta és molt fàcil, plana i curta. Són entre 15 i 18 kilòmetres per una ruta acondicionada i amb alguns punts d'interès històric i paisatgístic.

Eixida: 9:00 des de la parada de tramvia "Universitat Politècnica"
Arribada a el Puig i esmorzar. Visita a l'històric monestir de el Puig.
La tornada es pot fer tant en bici com en tren.
Dinar a casa.

Esperem la vostra participació. Si teniu intenció de participar o voleu dir alguna cosa, per favor, feu el vostre comentari particular aquí en el blog.

Salutacions
Santi & co.

divendres, 23 de novembre del 2007

Dissabte 24 novembre (pla B)

Xiquets, donada la poca participació ciclista que hi ha hagut, des de la direcció de la colla ens veiem forçats a idear una alternativa al despropòsit ciclista de demà: farem una ruteta de 10 km entre Olocau del Rei i Marines Vell (PRV-28). Haurem de portar mínim dos cotxes per deixar un al final (els dos pobles estan separats per 5 km de carretera). La cita a l'hora i lloc de sempre: 9.00 a farmàcia. Començarem a caminar a les 10.00 i tornarem a casa cap a les 14.30. Porteu l'entrepà per esmorzar i moltes ganes de passar-s'ho bé!!

Fins demà!!!

dijous, 22 de novembre del 2007

( Desconvocada!!) Cicloexcursió via verda, dissabte 24 novembre

(Desconvocada aquesta excursió)

Hola a tothom!!

Ja posats a fer marxes diferents, perquè no una ruta en bicicleta?? Aquest dissabte farem la ruta del Xixarra, aquell trenet dels anglesos que antany portara passatgers i mercaderies des de la industrial Alcoi fins al Grau de Gandia i que hui ha esdevingut una via verda d'una bellesa incomparable. I és que el marc on se situa no té desperdici: en poc més de 55 km travessarem les comarques del Comptat i la Safor, descobrint l'anomenat Estret de l'Infern amb els seus túnels i riu Serpis encanyonat i reivindicant alhora l'ús d'aquest antic camí de ferro com a espai d'esbarjo i natura.

L'hora de trobada serà a les 7.00 en l'estació del Nord de València, amb el bitllet a Cocentaina ja comprat. El tren surt a les 7.07 i arriba a Cocentaina cap a les 8.45, hora a la que començarem a pedalejar. Esmorzarem a mitjan camí al poble de Beniarrés (allí hi ha forn per comprar pa) i continuarem fins arribar a Gandia cap a les 14.00. Un cop allí, dinarem en un baret i agafarem el tren de tornada a VLC.

Podeu avisar a tot aquell que vulgueu perquè s'hi afegeisca a la ruta i tan sols us demane un poc de puntualitat, ja que el tren no espera :-)

Per tindre la cosa un poc més controlada, també m'agradaria que aquells que vinguen s'inscrigueren al blog. Gràcies!!

divendres, 16 de novembre del 2007

Excursió a la Font Roja, dissabte 17 novembre

Ciao a tutti!!

Un dissabte més, i sense adonar-nos en fan uns quants ja, fem una nova crida a la pràctica del senderisme des d'aquest blog excursionista. Aquesta vegada li ha arribat l'hora a un altre dels nostres parcs naturals, el del Carrascar de la Font Roja d'Alcoi. La idea és anar a passar el dia tot i fent els itineraris marcats a l'interior del parc, esmorzant i dinant allí d'entrepà. Com que les rutes no són molt llargues, no caldrà matinar massa :-)

Per tant, fixem l'hora i el lloc de trobada a les 10.00 a l'aparcament del Santuari de la Mare de Déu dels Lliris (es prega puntualitat). La gent de Burjassot pot eixit cap a les 8.20, nosaltres farem el mateix des de Cullera i allí ens vorem :-) Com bé s'haureu pogut adonar, les temperatures han descendit considerablement, així que serà molt convenient dur roba d'abric al damunt... :-S

Fins demà xiquets!!

PD: aneu calfant cames que l'excursió en bici està al caure. Dissabte 24?? Molt probablement...

dimecres, 7 de novembre del 2007

Excursió a la Murta, dissabte 10 de novembre

Hola a tothom!!

Després del pont viatger de TotsSants i continuant amb la marxa que iniciàrem fa un mes, us propose una "nova" ruteta per al propvinent dissabte. Es tracta de tornar de nou a la Murta, aquesta vegada però per contemplar els colors propis de la tardor en la xicoteta fageda (bosc de fajos) que hi ha a la vessant nord de la vall. Així doncs, farem una variant a la ruta que ja fèrem el seu dia al mes de maig. M'agradaria més portar-vos a la Font Roja d'Alcoi però tinc un compromís inel·ludible que m'obliga a estar en casa a migdia. Si voleu, farem eixa altra ruta un poc més avant...

Així doncs, ens veiem a les 9.00 a l'aparcament que hi ha al costat de l'Hospital de la Ribera (Alzira). Si organitzeu l'eixida des de Burjassot, quedeu a les 8.15, d'acord?? Porteu entrepà i ganes de passar-s'ho bé!!

Fins aviat!!

PD: aneu ja escalfant motors perquè la ruta cicloturista no es farà d'esperar massa...