dissabte, 31 de maig del 2008

Concretando Francia (Contestad!!)

Escribo yo en nombre de Nathalie porque, a parte de que aún no se ha suscrito, tiene dificultades de acceso a Internet.

Que hay que empezar a reservar cosas (para dormir principalmente) y quiere aprovechar que el día 3 tiene que firmar el contrato para reservarlo, pero para eso hay que saber exactamente cuántos somos. Muchos habéis dicho que sí, otros que no y cambiado de idea. Así que vamos a recapitular.

¿quien se viene a Francia el 22 de Agosto? (vuelta el 27)
Es preferible contestar en el foro porque yo el día 3 no tendré acceso a Internet y puede que Nath sí. De todas formas, si lo teneis claro, contestad el lunes a más tardar. O habladlo el día de las piraguas.
El otro tema es el viaje. Ahora mismo está por 68 EURO ida y vuelta desde BCN. Habría que sumar el bus o tren. Por lo que creo que serán ciento y algo por persona. ¿Sale rentable? ¿Mejor pillar una furgoneta? (Es paliza) O que queréis hacer?

Bueno, pasadlo bien el domingo
Pepo

dijous, 29 de maig del 2008

Piragüisme, diumenge 1-Juny

Amics i amigues, aquest cap de setmana toca aigua, per dalt i per baix.
Donades les previsions meteorològiques i altres intendències, traslladem al DIUMENGE la nostra eixida setmanal i la dedicarem a fer piragüisme.

Quedem a la facultat de farmàcia DIUMENGE, a les 10:00 h per tal d'estar a ANTELLA a les 11:00 h. Qui vulga que vaja directament allí.

Una vegada al poble, esmorzarem i després anirem a fer piragüisme.

No tenim encara clar si fer o no una ruta senderista addicional, que seria per Sumacarcer abans de les piraigües. És per això que preguem que expresseu AQUÍ, en els comentaris, la vostra opinió.

I si l'oratge falla, doncs ja vorem. Tenint telèfons i/o internet, tot se soluciona.

Esperant que l'oratge acompanye, salutacions a tothom.

dilluns, 26 de maig del 2008

Agost - 2008 Noves dates per al viatge

Es confirma que el viatge pot ser del 22 al 27 d'Agost. S'agrairan les vostres opinions i aportacions... en els comentaris.

dimecres, 21 de maig del 2008

Serra d'Espadà, dissabte 24 de maig

Hola a tothom!!

Som ací novament per convidar-vos a descobrir un altre dels nostres parcs naturals, aquesta vegada el de la Serra d'Espadà. La ruta programada consisteix en pujar al Castell de Castro des d'Alfondeguilla: és una ruta curteta (10 km) que podrem completar abans de tornar a casa per dinar. Així doncs, sols caldrà portar aigua i l'entrepà per esmorzar.

L'hora i lloc d'eixida són les 8.00 des de la facultat de Farmàcia. Per aquells que vulguen anar directament, ens trobarem a les 9.00 a l'inici de la ruta, d'acord??

Salut i crema solar!!

divendres, 16 de maig del 2008

Puig Campana, dissabte 17 maig

Hola xiquets i xiquetes!!

Seré breu: demà excursió al Puig Campana. L'eixida serà a les 7.00 des de Farmàcia i el punt de trobada a les 8.30 al peatge de l'AP-7 (eixida Finestrat). Per favor, sigueu puntuals i porteu esmorzar, aigua i crema solar. Dinarem de bar quan acabem (espere que no siga massa tard)

Fins demà!!

PD: els cullerots eixirem des del poble

dimecres, 14 de maig del 2008

Agost 2008 - Opinions

Doncs això, que deixeu les vostres opinions sobre el Agost 2008 en els comentaris. Els que heu rebut el correu ja sabeu de que va. Podeu parlar sobre més coses per a Agost si voleu. Ale, a omplir comentaris.

Santi

dissabte, 10 de maig del 2008

Festival 10db Burjassot

Hola ihuionaniats!

Siento el retraso en poneros esta información… aunque seguro que muchos ya la sabéis… pero por si acaso.


Estos días se celebra en Burjassot el Festival 10db con diversas actuaciones y demás…

Algunas actuaciones son Gratuitas otras no y casí todas las entradas se obtienen a través de Servicaixa.

Os adjunto el enlace con toda la información sobre el Festival:
www.10db.org

Salu2 a tots!!
Un abraç
Tonyo.

dimarts, 6 de maig del 2008

Aniversari de I Hui On Anem

"I hui on anem" està d'enhorabona. Hui dia 6 de Maig celebrem el nostre primer aniversari en la Xarxa (*).

El que va començar en un reduït grup de persones s'ha convertit durant aquest any en un gran grup d'amics que continua creixent excursió rere excursió, viatge rere viatge, activitat rere activitat. Hem conegut noves persones que ara també són referència en les nostres vides. Hem conegut paratges de tot tipus. Hem compartit molt de temps. Qui escriu estes línies personalment no concebeix la seua vida actual sense "I hui on anem" i els seus integrants.

Per tot això, agrair-vos a tots la vostra participació durant aquests 366 dies i animar-vos a la participació en tots els que ens queden per vindre. La llista de correu(**) i l'imprescindible Blog continuarà sent el punt de quedada i discussió per a totes i tots a través de la xarxa. Esperem els vostres suggeriments i propostes.

També vull donar la benvinguda a totes les persones que s'han donat d'alta recentment a la llista. Queden convidades a enviar un correu de presentació o un comentari en el blog. I, per suposat, a acudir a les activitats. ¡Vos esperem!

i ja sabeu..... "comentaris al blog" :P

(*) http://ihuionanem.blogspot.com/2007/05/inauguraci-de-i-hui-on-anem.html
(**) actualment hi ha 45 persones apuntades a la llista de correu