dijous, 30 d’octubre del 2008

Excursió a la Mariola, diumenge 2 de novembre

Hola a tothom!!

Sembla ser que l'oratge no ens està acompanyant durant tot el mes d'octubre i que aquest cap de setmana tampoc serà una excepció, almenys pel que fa al dissabte. No obstant això, pareix que diumenge milloren els pronòstics així que podríem fer una ruteta curteta i bonica d'eixes que agraden a tothom: la visita a les caves de la Mariola des d'Agres.

Aquesta ruta es va quedar pendent de fer fa dues setmanes i és idònia per combinar-la amb una altra atracció centenària: la fira medieval de Cocentaina. Així doncs, un cop acabada la ruta, dinarem de bar i visitarem aquesta fira. No obstant això, tot aquell que vulga tornar a casa per dinar també podrà fer-ho, així com qui només vulga assistir directament a la fira de bon matí.

L'eixida serà des de Burjassot a les 8.00 i ens trobarem a l'entrada d'Agres a les 9.30. Porteu esmorzar, roba d'abric i una botelleta de vi per abrigar també l'estòmac. Res més, sols demanar-vos la sòlita puntualitat :-)

Salut i bufanda!!

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Paseando por Valencia

Hola a tod@s!!

Resulta que el este sábado por la noche... vimos que detrás de las Torres de Serrano, se reunia un grupillo de gente alrededor de un farolillo.

He investigando con ayuda de Ximo y resulta que se trata de una empresa que organiza visitas guiadas por Valencia los sábados en la noche.

Hay dos tipos de visitas:

1) Un paseo por la historia (de Valencia, claro ;-) ).
2) Leyendas, costumbres y anécdotas (de Valencia, también, claro está).

Las visitas tienen el precio de 14Eur c/u ó 12Eur a través de atrapalo.com ó tb 12Eur a través de la empresa directamente, reservando con un mínimo de 15 días antes.

Todas las visitas, duran aprox. 2h. dando comienzo a las 22.00h. Además, también da la posibilidad por 24Eur tener la visita + cena en La Trattoria.

Lo encuentro una visita, bastante interesante para conocer la Ciudad desde otra perspectiva y sobre todo pasar un buen rato todos juntos ya sea cenando, visitando y porque no y ya puestos... salir luego un ratito por el Carmen.

Me ofrezco voluntario para organizar la lista de reserva.

Así que, si os apetece y os gusta la idea, enviarme un correito lo antes posible para ver la gente y confirmar fechas y visita ya que según la web, la visita para el día 8 de noviembre, ya está llena, por lo que sería para el día 14 de Noviembre.

De todas formas, si fuésemos suficiente gente y dependiendo de la visita que más os interese, aplazarlo ya para las que se programen en Diciembre.

Podréis encontrar más información en: www.paseandovalencia.es

Un abrazote!
Tonyo.

dijous, 23 d’octubre del 2008

CONCIERTOS AL AIRE LIBRE DE LAS SOC. MUSICALES DE LA CIUDAD DE VALENCIA

Hola a tod@s!!

Os informo de:

El próximo sábado, día 25, comienza el Ciclo de Conciertos al AireLibre, que ofrecen las Sociedades Musicales de la Ciudad de Valencia,que se desarrolla al mediodía en el escenario natural de los Jardinesdel Real (Viveros).

Se trata de cuatro propuestas musicales, a celebrar los próximos días25 y 26 de octubre y el 8 y 9 de noviembre, que reunirán a un total de12 entidades musicales, 3 en cada encuentro.
Todos los conciertos darán comienzo a las 12’00 horas.

El sábado 25 y domingo 26: Sociedad Musical Poblados Marítimos, laSociedad Musical Unió Tres Forques y el Centro Instructivo Musical deBenimaclet. Al día siguiente: Centre de Música i Dansa Natzaret, laAssociació Musical Santa Cecilia de El Grao y la Sociedad MusicalBarrio de Malilla.

El sábado 8 y domingo 9 de noviembre: actuación de la SIOAM deBenimaclet, el Centro Instructivo Musical de Castellar-Oliveral y laAsociación Musical Gayano Lluch. Al día siguiente, que cerrará elciclo, estará dedicada a la Asociación Musical San José Pignatelli, laAgrupación Musical Fuente San Luis y la Banda de Música de Campanar.

Fuente: www.ayto-valencia.es

Un Saludo a tod@s!!
Tonyo.

divendres, 17 d’octubre del 2008

V FESTIVAL AÉREO CIUDAD DE VALENCIA

Hola a tod@s!!

Este finde es el V Festival Aéreo de Valencia y se celebrará una exibición aérea en la playa de la Malvarosa a las 10.00 AM.

Tiene buena pinta, participara:
- La Patrulla Águila.
- La Patrulla Aspa.
- Aviones Eurofighter y Mirage.
- Harrier y Canadair.
- Grupos de paracaidistas y
- Aviones acrobáticos.

¿Quién se apunta? ¿Quedamos a las 10 am en los delfines?

Más info en www.festivalaereovalencia.com

Buen finde a tod@s!!
Un abrazote!
Tonyo.

Excursió a la Mariola, dissabte 18 d'octubre

Hola de nou xiquets i xiquetes!!

Sembla ser que l'oratge no acompanyarà massa durant aquest cap de setmana, així que molt a pesar nostre, haurem de deixar les activitats de risc per un altre moment... :-( El que sí podem fer, però, és una ruteta curteta i bonica d'eixes que agraden a tothom: la pujada a la Mariola des d'Agres. La ruta és idònia per a fer-la en un matí, així que sols caldrà dur l'esmorzar i la botelleta de vi ;-)

L'eixida serà des de Burjassot a les 8.15 i la tornada a casa s'estima cap a les 15.00. Res més, sols demanar-vos la sòlita puntualitat :-)

Salut i impermeable!!

divendres, 3 d’octubre del 2008

Pujada al Benicadell, dissabte 4 d'octubre

Hola xiquets i xiquetes!!

Encara que hi ha gent que no s'ha adonat, "Ihuionanem" ja ha començat la nova temporada tardor-hivern. Per tal de celebrar-ho, demà pujarem a un dels cims més emblemàtics del nostre País, el Benicadell (1103 m), vèrtex geodèsic que representa un immillorable mirador de les comarques del Comptat i la Vall d'Albaida.

L'eixida serà a les 8.00 a la Facultat de Burjassot i el punt d'inici de la ruta Beniatjar. La intenció és tornar a casa per a dinar així que sols caldrà dur un entrepà per esmorzar. Això sí, sigueu puntuals per favor...

Salut!!