dimarts, 24 de març del 2009

Orgues de Benitandús, dissabte 28 de març

Hola xiquets i xiquetes!!

Com ja s'haureu adonat, la primavera ha arribat. Alguns de nosaltres li donàrem oficialment la benvinguda la setmana passada al Penyagolosa, però tots aquells que empràreu el pont de Sant Josep en fer altres activitats, aquest cap de setmana teniu una altra oportunitat :-)

La ruta que us proposem és una d'eixes que romanen gravades a la retina durant molt de temps: la pujada als Orgues de Benitandús, a la Serra d'Espadà. Es tracta d'una preciosa ruta circular de 15 km que es pot recòrrer en unes 5 horetes. Caldrà decidir si dinem a Onda o a casa; en el primer dels casos, la visita al seu centre històric i Castell és obligada.

Així doncs, l'hora i lloc d'eixida serà les 8.00 des del Campus de Burjassot i el punt de començament de la ruta la xicoteta localitat de Suera.

Salut!!

dimarts, 17 de març del 2009

Cap de setmana al Penyagolosa, 20-22 de març

Hola a tothom!!

Per celebrar la vinguda de la primavera i deixar enrere tot el caos faller, anem a passar un cap de setmana tranquil·let als peus d'un dels cims més emblemàtics del nostre País, el Penyagolosa. Ens allotjarem a l'alberg de l'ermitori de Sant Joan i farem un parell d'excursions boniques de veritat. Més o menys, la planificació és la següent (pot variar):

DIVENDRES
11.00 eixida (qui no tinga pont, pot eixir més tard)
13.30 arribada i dinar (entrepà o bar)
15.00 pujada al Penyagolosa (3 h), dutxa i sopar al restaurant de l'ermitori (menú 14 €)

DISSABTE
7.30 diana i desdejuny
8.00 ruta llarga (baixarem al riu Carbó, pujarem fins la nevera i vorejarem per baix el Penyagolosa). Inclou esmorzar i dinar d'entrepà
17.00 dutxa i descans (jocs de cartes, visita a Vistabella). Sopar de restaurant

DIUMENGE
9.00 diana i desdejuny. Eixida cap a casa
13.00 arribada a casa

S'accepten suggeriments...

dimecres, 11 de març del 2009

Excursió a la Calderona, dissabte 14 de Març

Hola fallerets i falleretes!!

Aquest dissabte hem programat una ruta quasi circular de 13 km per la Serra Calderona; es tracta d'un bonic itinerari que pot fer-se en un màxim de 5 h, esmorzar inclós. Açò ens deixarà temps lliure per visitar els monuments fallers que ja estaran plantats als carrers de València.

Així doncs, l'hora d'eixida serà les 8.00 des del Campus de Burjassot i ens trobarem a Gàtova a les 9.00 per iniciar allí l'excursió.

Salut i coets!!

PD: estem preparant una travessia de dos dies pel Penyagolosa amb nit inclosa a l'ermitori de Sant Joan per al cap de setmana del 20-22 de març. Us mantindrem informats...

divendres, 6 de març del 2009

Excursió a la Serra d'Espadà, dissabte 7 de març

Hola a tothom!!

A pesar del mal oratge de la setmana passada que va impedir efectuar l'excursió al Montgó (però no així la fideuà :-), sembla que aquesta setmana la metereologia ens donarà un respir. És per això que farem una escapadeta a un dels paratges més inalterats que queda a la nostra geografia: la Serra d'Espadà.

La intenció és efectuar una bonica ruta circular de 15 km en un total de 5 h, per la qual cosa sols caldrà dur un entrepà per a esmorzar. L'eixida serà on sempre (Facultat de Farmàcia de Burjassot) a l'hora de sempre (8.00) i el punt de trobada la localitat d'Almedíjar a les 9.00. Com sempre, es prega puntualitat...

Us esperem!!