divendres, 27 de novembre del 2009

Excursió a la Serra d'Espadà, dissabte 28 de novembre

Hola a tothom!!

Demà tornarem a la Serra d'Espadà per pujar al cim de la Ràpita (1106 m), la màxima elevació de tota la Serra. També visitarem el despoblat del Xinquer, amb el seu castell i cases abandonades. La ruta és circular i té uns 15 kms, amb un desnivell d'uns 400 m. El temps estimat per a fer-la és d'unes 5 hores, així que acabarem sobre les 14.30 i podrem fer dues opcions: tornar a casa o quedar-se a dinar per la zona (entrepans i/o bar). Vosaltres decidiu...

Així doncs, ens veiem demà a les 8.00 al campus de Burjassot. No falteu!!

dimecres, 18 de novembre del 2009

Excursió a Simat, dissabte 21 de novembre

Hola a tothom!

Aquest dissabte farem una escapadeta curteta per la Valldigna, concretament el PRV-50 que surt de Simat i puja fins la font de la Puigmola (Barx), on esmorzarem. Posteriorment i per a fer-la circular, baixarem novament a Simat per la senda de l'aqüeducte. La distància recorreguda és d'uns 14 km i el desnivell d'uns 400 m. Tornarem a casa per a dinar...

Així doncs, ens veiem a les 8.00 al campus de Burjassot o bé a les 9.00 a la rotonda d'entrada a Simat. Si tenim temps suficient, visitarem el Monestir de la Valldigna...

Salut i tardor!!

Carrils bici per la Ciutat de València

Amb l'ànim de contribuir un poc des d'este humilde blog per que feu un poc d'exercici físic :P i contribuir tambe al medi ambient, vos adjunte un parell d'enllaços perquè utilitzeu eixe magnífic mitjà de trasport anomenat bicicleta.

Segur que molt de vosaltres estareu pensant: Sí, clar! ara que ve l'hivern aniré jo amb bici....!!! i no vos heu parat a pensar que sí aneu amb bici al vostre lloc d'estudi o treball, amb l'esforç físic que fareu, a més d'ajudar a "perdre algun quilet" generareu calor corporal pel que ja no passareu fret. ;-)

Així que, no em sigueu gossets i gossetes i vinga a utilitzar la bicicleta!! :D

En el primer enllaç, observareu un pdf amb els carrils que hi ha actualment, s'estan fent i els que estan en projecte (a saber quan...) en la nostra Ciutat.

En el segon enllaç, trobareu alguns consells d'utilització d'estos carrils i de l'ús de la bicicleta.

Salutacions!

T.

dimarts, 3 de novembre del 2009

Orgues de Benitandús II, dissabte 7 de novembre

Hola xiquets i xiquetes!!

Encara que segones parts mai foren bones, o almenys això diu el proverbi, nosaltres ens hem encabotat i hem decidit tornar a visitar aquest preciós indret de la Serra d'Espadà. Aquesta vegada, però, començarem l'excursió des de l'Alcúdia de Veo.

Es tracta d'una ruta circular d'uns 12 kms amb un desnivell d'uns 500 m, pel que podrà ser feta en unes 4 horetes com a molt. Tan sols caldrà dur un entrepà per a esmorzar, ja que tornarem a casa per a dinar.

L'eixida des del Campus de Burjassot serà a les 7.50. No falteu, passarem llista!!

Salut i muntanya!!