divendres, 21 de setembre del 2007

Desert de les Palmes, diumenge 23

Hola a tothom!!
Finalment ha arribat setembre, el nou curs escolar acaba de començar i amb ell les tan desitjades i imprescindibles excursions muntanyeres. Sé que al principi serà complicat fer moure tota aquesta maquinària humana que ha estat aturada durant tant de temps (1 mes), així que us propose fer una eixida aprofitant l'excusa d'anar a vore la casa rural que hem reservat per Cap d'Any. A més a més, ens servirà per endinsar-nos i descobrir un altre dels nostres Parcs Naturals, el del Desert de les Palmes.
La idea és eixir des de Farmàcia cap a les 8:30 (si l'oratge ho permet, que va a ser que no) i fer marxa cap a la Pobla Tornesa. Un cop allí, ja veurem quina ruta fem (desconec el paratge, més info: http://www.cth.gva.es/contenido_ParquesNaturales/montarparques.asp?nodo=2980&idioma=V)... :-P
De vesprada aniríem a la Torre d'En Besora per fer una ullada a la casa rural. Repeteisc, l'eixida sols es farà si l'oratge ho permet. Si no, cadascú en sa casa i Déu en la de tots, d'acord?? Porteu entrepans per esmorzar i dinar.
Salut i República!!