dijous, 22 de novembre del 2007

( Desconvocada!!) Cicloexcursió via verda, dissabte 24 novembre

(Desconvocada aquesta excursió)

Hola a tothom!!

Ja posats a fer marxes diferents, perquè no una ruta en bicicleta?? Aquest dissabte farem la ruta del Xixarra, aquell trenet dels anglesos que antany portara passatgers i mercaderies des de la industrial Alcoi fins al Grau de Gandia i que hui ha esdevingut una via verda d'una bellesa incomparable. I és que el marc on se situa no té desperdici: en poc més de 55 km travessarem les comarques del Comptat i la Safor, descobrint l'anomenat Estret de l'Infern amb els seus túnels i riu Serpis encanyonat i reivindicant alhora l'ús d'aquest antic camí de ferro com a espai d'esbarjo i natura.

L'hora de trobada serà a les 7.00 en l'estació del Nord de València, amb el bitllet a Cocentaina ja comprat. El tren surt a les 7.07 i arriba a Cocentaina cap a les 8.45, hora a la que començarem a pedalejar. Esmorzarem a mitjan camí al poble de Beniarrés (allí hi ha forn per comprar pa) i continuarem fins arribar a Gandia cap a les 14.00. Un cop allí, dinarem en un baret i agafarem el tren de tornada a VLC.

Podeu avisar a tot aquell que vulgueu perquè s'hi afegeisca a la ruta i tan sols us demane un poc de puntualitat, ja que el tren no espera :-)

Per tindre la cosa un poc més controlada, també m'agradaria que aquells que vinguen s'inscrigueren al blog. Gràcies!!

1 comentari:

antonyete ha dit...

mare meua Raül! quin fred que anirem a passar... tu ets segur??? tindré que agafar el metro de les 6.24am jo vull anar... però no estic segur encara... ains!!!!