dissabte, 5 de gener del 2008

I en 2008 on anem?

Feliç Any 2008 a tots els amics de I Hui On Anem

Comencem ara un nou any on esperem poder realitzar tantes activitats o més que en l'anterior. Per això ens agradaria comptar amb el vostre suport i, sobretot, la vostra participació. Una vegada acabe aquest parèntesi nadalenc, esperem poder tornar a fer excursions el proper cap de setmana. La destinació serà anunciada al llarg dels pròxims dies.

Recordeu que aquest fòrum no es limita tant sols al senderisme, sinó que estem oberts a altres tipus d'activitats: concerts, teatre, visites turístiques, cinema, esports, etc... I no sols ens agradaria la vostra participació en les propostes, sinó que també voldriem que tots vosaltres proposareu destinacions i activitats.

Recordar-vos també que tots els primer divendres de cada mes tenim una cita amb la bicimanifestiació de La Massa Crítica. Vingueu amb la vostra bicicleta (o patins)! Eixida a les 20:00h des de la Plaça de la Mare de Déu. Ara també hi ha biciexcursions al Saler cada tercer diumenge de mes. Eixida a les 10.30 h des del Palau de la Música.

Podeu utilitzar aquesta llista de correu per informar al personal i fer propostes (*). Així mateix, també tenim el blog de Ihuionanem per penjar anuncis i altres temes d'interes. Allí també trobareu enllaços d'interès.

Per enviar un correu: <ihuionanem@googlegroups.com>
Blog: http://ihuionanem.blogspot.com/

Òbric ara un torn de comentaris en aquesta entrada per tal de que pugueu fer suggeriments per a este 2008.

Per acabar, dir-vos que pensem editar un DVD amb les fotos de les excursions realitzades al llarg de l'any. Pròximament informarem sobre aquest tema, per tal de que pugueu aportar les vostres fotos i/o manifestar el vostre interés en el DVD.

Salutacions a totes i tots i...¡a participar!
Les forces motrius de Ihuionanem

(*) Normes bàsiques d'ús de la llista de correu:
http://ihuionanem.blogspot.com/2007/05/s-de-la-llista-ihuionanemgooglegroupsco.html

Penyagolosa, 30 de desembre de 2007.


1 comentari:

Santi Barroso ha dit...

Segurament cap a principis d'Abril organitzaré la II pujada al Montgó. En aquest cas anirem fins al cim. Ja faré un sondeig per veure si fem una ruta d'anana/tornada o una ruta circular (prou més llarga).