dimecres, 12 de març del 2008

Pasqua, ultimant detalls

(actulitzat dissabte 11:23, en roig)
Hola a tots.

Anem ultimant detalls. Vos pregue aneu introduint "comentaris" a esta entrada per tal de discutir les coses. Si fa falta, actualitzaré aquesta entrada per posar dades definitives o interessants que es desprenguen dels comentaris. A ser possible, no utilitzeu el correu, així evitem saturar les bústies i mantenim una cronologia clara. Gràcies !

De moment tenim
Eixida: Aquells que isquen des de València/Burjassot l'hora i lloc de trobada és la Facultat de Farmàcia a les 8:30 h

Cotxes (VLC/Burja): Tonyoauto de lloguer (Tonyo, Víctor, Pepo, Natalie, Anna, Santi) + Gabi (Gabi + Rosa + Ángel) + Ximo (Ximo + Mariquetxu + Bàrbara) + ??

Dinar / Esmorzar: Pararem pel camí a fer-ho. Menjar, vull dir. A veure si puc preparar un bescuit per esmorzar. El dinar en plan bar.


Escalada ¿qui està interessat? De moment tenim Anna, Pepo, Raül i Ximo . Ells estan mirant coses per llogar material.

Jo vull fer excursió de la "cola de caballo" opció circular: pujadeta brutal, baixada poc a poc i tornada per baix. O no!

altres:
*En secció comentaris: informació sobre l'allotjament.
*Propostes de Gabi: http://ihuionanem.blogspot.com/2008/02/propostes-pasqeres.html


Ale, aneu diguent coses.

Santi

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tiooo! Santi! Ja no tinc lloc al cotxe? Ocupes tu dos places??? Aixo es viatjar amb comoditat!! :DDD

Au, ja escriure algun comentari mes constructiu un altre dia.

ciaoooo!

Anònim ha dit...

Hola!! Doncs sobre el tema del meu cotxe. En ell van Rosa, Ángel y un servidor. Queda una plaça lliure per tant, si es necesari que portem equiptge que no càpiga al tonyocar doncs aviseu i punt. Of course que una persona més es benvolguda.

Sobre escalada, Ángel i Jo passem. Crec que Rosa també ja que va tindre una experiència no massa grata.

L'excursió de "Cola de caballo" crec que es la més bonica. M'agradaría pegar-li una ullada més en profunditat però jo m'apuntaria en principi.

Sobre lo de menjar allí, a vore, son uns 480km fins allà. Son unes 5 hores y mitja (sense descans). Si possem 1 horeta per a descansos son unes 6h 30m. Si partim de Farmàcia a les 8:30 arrivem al voltant de les 15:00. Menjar allí es factible, però pot-ser que siga més raonable fer-ho de camí (encara que arrivem una mica més tard).

Hale.. de moment ja es suficient. XD

Santi Barroso ha dit...

Víctor, ara et done plaça :)
jejeje

Santi

Raület ha dit...

Anem a vore si posem un poc d'ordre en tot açò... Per començar, l'alberg es troba al poble d'Oto. Fins ací tots d'acord. Com bé diu Gabi, les 6 hores no ens les lleva ningú, de manera que serà complicat arribar allí abans de les 15.00 (sobretot si fem moltes parades). Llavors es pot parar a dinar en qualsevol poble del camí però sense arribar més tard de les 17.00 per poder visitar els voltants amb tranquil·litat...

Pel que fa a les excursions que tinc planejades fer, a banda de la mítica Cola de Caballo també m'agradaria descobrir el Canyó d'Añisclo. Les rutes tenen 14 i 10 km, respectivament, i estan pensades per a fer-se al llarg del dia (dinar d'estrepà). Convindria deixar un dia de descans entre les dues excursions per recuperar forces i visitar altres llocs amb cotxe...

Respecte a l'escalada, dir-vos que no es tracta de pujar per les parets a la babalà, sinó a la possibilitat de fer la via ferrata Sorrosal que es troba a la veïna localitat de Broto. Res més, continueu aportant idees i suggerències...

Salut i força!!

..::..Ximo.::...:.......... ha dit...

Creo que lo mejor es comer por el camino a la ida...

En cuanto al coche, queda confirmado que dispongo de él, con lo que de momento iríamos Mariquechu, Bárbara y yo, no? De todas formas no tengo problema en ir a recoger a quien se quiera venir conmigo.

En cuanto a las excursiones... me estoy pensando lo de la vía ferrata... las excursiones senderistas me parecen todas buenas ideas.

Pues eso... que no queda na pa irnos!

Raület ha dit...

Bé, crec que no valdrà la pena recordar-ho, però vaig a fer-ho de totes maneres perquè m'agrada ser pesat: heu d'agafar un joc complet de llençols (sac de dormir qui vulga, encara que no farà falta perquè hi ha calefacció) i sobretot roba d'abrig: jersei, anorak, parka, braga, guants, gorro i impermeable. Recordar-vos que les temperatures mínimes ronden els zero graus i si comencem a caminar prompte, farà un poc de fred (ja no parlem si de sobte es gira un temporal de muntanya) :S

Res més. Salut i Bones Falles!!

Santi Barroso ha dit...

aprepareu-se p'a l'aigua!
ja ja ja ja