dimarts, 8 de maig del 2007

Salutació del Sr. Regidor d'Activitats Extraescolars :-D

Hola a tothom!!

En primer lloc voldria saludar a totes aquelles persones que d'una manera habitual i totalment desinteressada estan participant de totes i cadascuna de les activitats "extraescolars" que setmana rere setmana anem proposant des de ja fa uns quants mesos.

També voldria agrair a Santi la realització d'aquest espai que suposa la materialització d'una idea que començà a rondar-nos pel cap a partir de l'augment del nombre de participants i la dificultat de posar-los a tots en contacte. Imagine que a partir d'ara la gent no sols estarà més informada de totes les activitats, sinó que a més a més podrà participar de forma més activa en totes les iniciatives des de l'inici.

Finalment, voldria animar a totes aquelles persones que sols ens han acompanyat en unes poques ocasions o bé que encara no ens coneixen a que participen i s'afegeisquen al grup. És molt fàcil, tan sols cal preguntar: i hui on anem??

1 comentari:

Santi Barroso ha dit...

Visca Raül Alcalde! Viscaaa!

Es nota eixe curset...Sols t'ha faltat demanar el Vot. :) Però jo si demane que aneu apuntant-se al Google Group per a poder rebre els correus informatius.

Santi.