dimarts, 29 de maig del 2007

Sondeig nova excursió

Ciao a tutti!!

Com heu pogut vore, les passades eleccions han deixat satisfet a tothom (exceptuant els pobrets d'EU): els uns perquè han guanyat i els altres perquè no han perdut. Així doncs, i en un altre exercici de salut democràtica, us propose que voteu entre dues excursions i dues dates possibles (dissabte o diumenge), això sí, ambdues amb aigua per banyar-se, que ja toca ;-)

  • Montanejos i barranc de la Maimona: caldrà eixir prompte (7:30) perquè hi ha quasi dues hores de camí. Per a la gent inexperta, he de dir que el barranc no té cap dificultat tècnica i sí molta diversió. Dinaríem cap a les 15:00 i després ens faríem un banyet al riu. L'hora de tornada prevista per l'organització són les 20:00. Cal portar banyador i sabates de riu (xancles).
  • Riu Magre: no caldrà matinejar tant perquè Iàtova està a 30 minuts de València. La ruta no implica banyar-se però és circular i paral·lela al riu, de manera que es pot trobar una zona apta per al bany. Si acabem prompte, podríem tornar a casa a l'hora de dinar.

A l'igual que la setmana passada, tancarem la paradeta electoral divendres a migdia i proposarem la ruta/dia més votat. Voteu i feu així més participatives les excursions!!!

Salut i força!!

14 comentaris:

Santi Barroso ha dit...

Jo vote per anar *diumenge* a *Montanejos*.

Santi.

Raület ha dit...

Santi, tu ací no tens ni vot ni veu fins a setembre... :-D

I per a deixar constància de la meua imparcialitat, vote diumenge a Montanejos també ;-)

antonyete ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
antonyete ha dit...

Jo dic també a Montanejos pero pense que es millor el dissabte.. xq així el diumenge el tenim per descansar... i mes encara al ser una ruta llargueta amb 2 horetes en cotxe i amb activitat aquatica inclòs.

Pero de debò que a el dia em dona el mateix... encara preferisc el dissabte per aixo, per descansar el diumenge. (i també xq crec que el diumenge, si no es cancel.la, el tinc reservat).

Montanejos! Montanejos! ole ole i ole!!!

Montanejos 'chu point'.
Riu Magre 'sirou point'.

Anònim ha dit...

Jo encara no estic 100% segur, pero crec que dissabte al Magre :D

No, no es per fer la contra, pero ho pareix, eh? De tota manera, si canvie opinio ja clavare la ma a la urna el divendres pel mati, jejej

Aue!

Pepo ha dit...

Hey!
Jo vote dissabte (pq diumenge no puc anar), i recolce a Victor amb el Magre. Montanejos sembla molt xulo, però se'm fa molt llarga (de 7:30 a 20...)

Salud ha dit...

Hola a tots i totes,

Jo vote per anar a "Montanejos" el dissabte perque el diumenge a les 20:00h no arrivarem a Valencia per els "domingueros" que fan l'operació retorn cap a la capi.

Au cacaus :-)

Santi Barroso ha dit...

No vull posar-me pesat, però per tal d'opinar i votar les excursions, la millor manera es deixar aquí un comentari, en lloc d'anar enviant correus a la llista. Utilitzeu la llista el mínim imprescindible, per no saturar de correus a la gent suscrita.

Gràcies per la vostra atenció.
Santi

antonyete ha dit...

Hola a tots! Fem recompte:

Montanejos: 'zri poin' - 'tua pua'.
Riu Magre: 'chu poin' - 'du pua'.

'bai - or gua'

(idiomas a mí!!.. XD)

Eli ha dit...

Va.....que al final con tanto voto democrático y tanta imparcialidad voy a tener que venir yo a cortar el bacalao con mi determinación dictatorial......!!!!Al final he cancelado el compromiso que tenía el domingo, así que puedo ir sin problemas adonde sea!!Va, me inclino por Montanejos....
Au!!

Salud ha dit...

Hola a tots i totes;

Respecte al comentari de Santi sobre el colapse del correu li faig costat per una banda perque a mi me passà, el meu correu acabà "chechu" perdut. Per altra banda pense que de vegades està be rebre algun correu graciós per part d'algú de vosaltres. Jo me vaig obrir un altre correu sols per a l'oci, amics i familiars. Vosaltres també podeu fer el mateix que jo i així no molestem a ningú.

Au cacaus.

Anònim ha dit...

Hello..

A mi me viene mejor el domingo, e ir a Montanejos, ya que tengo un compromiso el sábado.
Aunque es cierto que la vuelta puede ser complicada....

ABE.

Rita ha dit...

Hola a tots

Jo no podré el dissabte per tant voto per al diumenge al riu Magre.
Voto per mi i per Ana.
Aixi son dos vots ):

Au

Anònim ha dit...

Hola! Soy Edu, un nuevo fichaje del CIPF.

Voto por el domingo a Montanejos.