dijous, 24 de maig del 2007

Ús de la llista ihuionanem@googlegroups.com

En primer lloc recordar-vos a tots que per a estar personalment i puntualment informats la millor manera és apuntar-se a la llista de google grous a partir de la finestreta que hi ha dat de tot. Així rebreu les alertes en la vostra adreça de correu.

He enviat el següent missatge a la llista. Aquí, en el blog, podeu penjar els comentaris que trobeu oportuns. Gràcies. Així evitem major volum de correu.

---------------
Sé per experiència pròpia que les llistes de correu poden arribar a ser pesades, sobretot si el volum de correu és gran. Hi ha gent que a moltes de les d'activitats no ve (pel motiu que siga), però vol estar puntualment i personalment informats, per si de cas. Un volum excessiu de correus pot fatigar-los i fer que abandonen la llista.

És per això que vos pregaria que utilitzareu la llista sols per als temes indicats, evitant missatges que no venen molt a compte i respostes innecessàries.

Els temes indicats són (principalment) les noves propostes ("alertes") i temes de logística que poden afectar a varies persones. Vos recorde que en el blog (http://ihuionanem.blogspot.com/) també es publiquen les propostes i que allí podeu fer comentaris i respostes sense generar més correus.

Si ho veieu necessari, es pot implantar un "fòrum", que és la eina més adient per a les discussions entre molta gent entorn als diversos temes que van exposant-se.

Gràcies per la vostra atenció

Santi - abuelete cebolleta
PD: i no digueu això de que existeix el botó d'eliminar.

4 comentaris:

Santi Barroso ha dit...

Actualment hi ha tres persones que poden posar noves entrades en este blog: Jo, Raül i Eli.
Si algú més està interessat en posar aquí entrades noves, que m'ho diga.
No sols es tracta de penjar les ocurrències de u mateix, sinó també les dels altres.

Santi.

antonyete ha dit...

i'm sorry... me sent culpable.... xq la xarrera la he començat jo. ho lamente molt... no ha sigut la meua intensio... jo pensaba que solament es quedaba al blog... i no tb per correu... ho lamente de veritat... :(

a los que les ha molestado mi xarrera y a visto su correo-e invadido de mis tonterías.. por favor... perdonarme. no ha sido mi intención.

Raület ha dit...

Tranqui Antonyete, que tampoc ha sigut per a tant!! A més a més, jo també he donat peu, he de reconéixer-ho, però és que hom s'avorreix massa purificant composts per columna :-(

Per cert, quina és la solució a l'endevinalla??

Santi Barroso ha dit...

Antoñete! No cal fustigar-se d'eixa manera!

Segur que ningú s'ha molestat. Jo sols he volgut ser previsor, per a que no es desmadre la cosa.

I perdoneu la brusquetat de la intervenció.

Poc a poc anirem polint tot açò d'internet per a que funcione de la millor manera.

Santi.